Cengiz Merkez Parti'ye katıldı

Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde, Merkez Parti Katılım toplantısı düzenlendi. Düzenlenen törende CHP’den geçtiğimiz günlerde istifa eden Ercan Cengiz ile müzisyen Balık Ayhan ve yüzlerce vatandaş katıldı. Yapılan konuşmaların ardından Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı partisine katılan Ercan Cengiz’e ve Balık Ayhan’a partisinin rozetini taktı.

Cengiz Merkez Parti'ye katıldı
28 Ocak 2015 - 02:41

CENGİZ: BU SEÇİMDEN BUGÜNDEN FARKLI BİR TABLONUN ORTAYA ÇIKMASI MÜMKÜN OLMADIĞI GÖRÜLMEKTEDİR

 
Ercan Cengiz yaptığı açıklamada, 2015 genel seçimleri öncesinde Türkiye’nin kritik bir dönemden geçtiğini belirterek “Parlamentoda grubu bulunan siyasi partilerin yarıştığı bu seçimden bugünden farklı bir tablonun ortaya çıkması mümkün olmadığı görülmektedir. 100 seçim yapılsa dahi güven vermeyen muhalefet partileri nedeniyle bu tablonun değişmeyeceği artık açıkça görülüyor. Türkiye’nin süratle kutuplaştığı bir dönemde birleştirici özellikleriyle merkez bir partide buluşmakta yarar olduğu artık inkar edilemez bir gerçek” diyerek Merkez Partisi’nin önemini anlattı.

 
KARSLI, AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNİ PARTİSİNE DAVET ETTİ

 
Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı da yaptığı açıklamada, dört eski bakanın Yüce Divan’da yargılanması yönünde oy kullanan Ak Parti milletvekillerini kendi partisine davet etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum