Virüsün binlerce can aldığı İtalya'da hayat normale dönmeye başladı! Milyonlarca insan iş yerlerine akın etti

Son olarak günlük ölüm sayısı 174'e düşen İtalya'da iki aydan sonra Kovid-19 önlemlerinin gevşetilmesiyle bugün yaklaşık 4.5 milyon insan iş yerlerine akın etti.

Virüsün binlerce can aldığı İtalya'da hayat normale dönmeye başladı! Milyonlarca insan iş yerlerine akın etti
04 Mayıs 2020 - 16:58
Avrupa'nın virüsten en çok etkilenen ve ölü sayısının 28 bini bulduğu İtalya'da önlemlerin gevşetildiği ilk gün halk iş yerlerine koştu.
2
 
İnsanlar toplu taşıma araçlarını ve kendi arabaları ile caddeleri tıklım tıklım doldurmalarına rağmen, trafiğin virüsün henüz ortaya çıkmadığı Şubat ayına oranla daha az olduğu dikkatlerden kaçmadı.
3
 
Hükümet bazı fabrikalara üretime geçme izni verirken inşaat işçileri yarı bıraktıkları işlerini tamamlamak için inşaat alanlarına akın ettiler.
4
 
Düğün ve organizasyon şirketi sahibi olan Gianluca Martucci, tekrar iş yerinin açılmasından sonra büyük bir mutluluk duyduğunu tekrar işe dönmenin harika bir şey olduğunu ama dünyanın tamamen değiştiğini söyledi.
5
 
Hükümetin parkların tekrar açılmasına izin vermesinden sonra insanlar yakınları ile tekrar bir araya geldiler ama sosyal mesafe kuralı halka sürekli hatırlatıldı.
6
 
Restoran, bar, cinema ve ıokul gibi yerler kapalı kalmaya devam edecek.
7
 
 
8
 
 
9
 
 
10
 
 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum