Hainler saldırdı 6 mehmetcik şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ta bir üs bölgesine düzenlenen PKK saldırısında 6 askerin yaşamını yitirdiğini, 1 askerin yaralandığını açıkladı.

Hainler saldırdı 6 mehmetcik şehit oldu
23 Aralık 2023 - 20:53 - Güncelleme: 23 Aralık 2023 - 20:55
Milli Savunma Bakanlığı, yaptığı açıklamada, "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 6 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 1 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Çatışmada ilk belirlemelere göre 13 terörist etkisiz hale getirilmiştir." ifadelerini kullandı.
 
MSB'den yapılan açıklama şöyle:
 
Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 23 Aralık 2023 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada altı kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Çatışmada ilk belirlemelere göre 13 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede temas devam etmektedir. Belirlenen hedeflere yönelik ani hava harekâtları da icra edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum