Arda Turan'la canlı yayın yapan Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray ve Hagi itirafları: Unutursak taş oluruz

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu ile son olarak Medipol Başakşehir'de oynayan milli futbolcu Arda Turan, Instagram üzerinden canlı yayın yaptı ve çarpıcı açıklamalarda bulundular. F.Bahçeli olduğunu ancak Galatasaray'ın kendisine kattıklarını unutmadığını söyleyen Emre Belözoğlu, Hagi'nin Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancı futbolcu olduğunu söyledi.

Arda Turan'la canlı yayın yapan Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray ve Hagi itirafları: Unutursak taş oluruz
11 Mayıs 2020 - 10:57

Arda Turan ve Emre Belözoğlu, Instagram'da canlı yayın gerçekleştirdi. İki yıldızın da yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi.

İşte iki yıldız ismin yaptığı açıklamalardan öne çıkan noktalar;

Arda Turan: Ağabey sen çok profesyonelsin. Fenerbahçelisin ama Galatasaray altyapısından yetiştiğini ve o günleri inkar etmiyorsun.

Emre Belözoğlu: Ben çocukluğumda Fenerbahçeliydim. Fenerbahçe'nin bir parçası olarak sahadaki, sokaktaki insanlara hissettirerek yaşamak benim için yeterli. Ben Galatasaray'da geçirdiğim günleri de asla inkar etmem. Bunu açıklarım. Ben bunu es geçersem Fenerbahçeliler asıl o zaman beni sevmez.

EMRE BELÖZOĞLU: OYUN FELSEFEMİZ YOK

Emre Belözoğlu: Bizim ülke olarak en büyük problemimiz, bir oyun felsefemizin olmaması. Yetenekli nesiller geldi, 27-28 sene çok iyi oyuncular, iyi takımlar geldi. Oyuncuların yetenekleri ve teknik adamların bireysel kalibreleriyle ortaya çıktı bunlar.

EMRE: KAYBETMEMEK ÜZERİNE OYNUYORUZ

Emre Belözoğlu: Biz bir kahraman ilan ediyoruz, onu bir gün yerin dibine koymak için. Bir takım oluşturacaksan yönetici olarak ya da teknik adam olarak. Sil baştan bir şey oluşturamayacaksan mevcut oyuncu kadrosuna göre yapman gerekiyor. Kazanmanın üstüne oynamak bir risktir Türkiye'de. Kaybetmemek üstüne oynuyoruz. Diğer ülkelerle aramızdaki en büyük fark bu.

EMRE BELÖZOĞLU: HAGI'NİN YERİ AYRIDIR

Emre Belözoğlu: Hagi'yi unutursak taş oluruz. Bizdeki emeğini unutmam. Alex, Hagi çok büyük oyuncu. Tartışmaya bile gerek yok. Benim gözümde ülkemize gelmiş en büyük oyuncu. Hagi, asker tipte bir oyuncu. Her yere yetişen bir oyuncu. Türkiye tarihinde üç yabancı oyuncu çıkarsam bir numaraya Hagi'yi koyarım. iki Alex, üç ise Muslera.

Arda Turan: Ben Taffarel derim.

EMRE BELÖZOĞLU: ŞAMPİYONLUK FARKININ TEMEL SEBEBİ MUSLERA

Emre Belözoğlu: Muslera'ya rakip olarak çok oynadım. Futbol takım oyunudur ama bireysel olarak Muslera çok fark yaratıyor. Son yıllarda Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki şampiyonluk sayılarındaki farkın temel sebebi Muslera'dır.

Arda Turan: Portekiz maçından çıktık yürüyoruz, Emre ağabey önümden gidiyor. 'Ağabey adalelere bak, tavus kuşu gibi' dedim. Bir, iki, üçüncü adım, Emre ağabey alt adalesini yırttı.

ARDA TURAN: BURAK BENİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADI

Emre Belözoğlu: Burak Yılmaz hakkında ne düşünüyorsun?

Arda Turan: Burak beni tek yalnız hissettirmeyen insandı. Sen olayların dışındaydın. Burak bana hep destek oldu. Bir haklılık peşinde değildik, tek hedefimiz milli takımla başarılı olmaktı. Burak bu ülkenin yetiştirdiği en büyük golcülerden biri.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum