SAADET PARTİSİ 19 YAŞINDA

Türk siyasetine ahlak, refah, fazilet gibi erdemleri kazandıran Milli Görüş Hareketi’nin siyasetteki tek temsilcisi olan Saadet Partisi, 19. kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutluyor.

SAADET PARTİSİ 19 YAŞINDA
21 Temmuz 2020 - 05:19

Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve dava arkadaşları tarafından 20 Temmuz 2001 tarihinde kurulan Saadet Partisi, 19 yıldır kuruluş ilkelerinden taviz vermeden siyasi mücadelesine devam ediyor.

 

KARAMOLLAOĞLU’NDAN KURULUŞ MESAJI

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin 19. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yayınladı. Genel Başkan Karamollaoğlu, açıklamasında, “Biz, Türkiye’nin ve dünyanın yaşadığı krizler ve badireler karşısında hakkı, adaleti ve bir arada yaşamayı reçete olarak tüm kesimlere sunduk ve sunmaya devam ediyoruz. Bundan dolayı ülkemiz güzel günlere kavuşacaksa bu ancak Saadet Partisi’nin ortaya koyduğu ilkelerin hayata geçirilmesi ile mümkün olacaktır.” değerlendirmesinde bulundu.

Türk siyasetine ahlak, refah, fazilet gibi erdemleri kazandıran Milli Görüş hareketinin siyasetteki tek temsilcisi olan Saadet Partisi, 19. kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutluyor. Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve dava arkadaşları tarafından 20 Temmuz 2001 tarihinde kurulan Saadet Partisi, 19 yıldır kuruluş ilkelerinden taviz vermeden siyasi mücadelesine devam ediyor. 1969’dan bu güne Milli Nizam Partisi ile başlayan, Milli Selamet Partisi ile devam eden, Refah Partisi ile zirveye çıkıp Fazilet Partisi ile azim ve kararlılığını pekiştiren Milli Görüş hareketinin son partisi Saadet Partisi, 50 yıllık siyasi bir geleneğin yegâne temsilcisi olarak adil bir dünyayı kurmak için çalışmalarını inançla sürdürüyor.

 

KARAMOLLAOĞLU’NDAN KURULUŞ MESAJI

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin 19. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yayınladı. Genel Başkan Karamollaoğlu, açıklamasında, “Bugün Saadet Partimizin kuruluşunun 19. yıldönümünü kutluyoruz. ‘Önce ahlak ve maneviyat, üreterek kalkınma, şahsiyetli dış politika’ diyerek yola çıktık ve bu yolda yürümeye devam ediyoruz. Bugün aynı istikamette; düşmanlaştırma ve ötekileştirme değil, kardeşlik ve kucaklaşma, hak ve adalet, dürüstlük ve şeffaflık, fikir ve inanç hürriyeti ilkelerini tavizsiz bir şekilde savunuyoruz. Biz, Türkiye’nin ve dünyanın yaşadığı krizler ve badireler karşısında hakkı, adaleti ve bir arada yaşamayı reçete olarak tüm kesimlere sunduk ve sunmaya devam ediyoruz. Bundan dolayı ülkemiz güzel günlere kavuşacaksa bu ancak Saadet Partisi’nin ortaya koyduğu ilkelerin hayata geçirilmesi ile mümkün olacaktır.” değerlendirmesinde bulundu.

 

“ERBAKAN HOCAMIZI RAHMETLE ANIYORUM”

Açıklamasında Milli Görüşçülere azim ve kararlılık mesajları veren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, şunları ifade etti: “Biz bu ülkenin geleceği için kelebeklerin kanat çırpışı misali çaba ve gayret göstermeye devam edeceğiz. 19 yıllık kutlu yürüyüşümüzde olduğu gibi bundan sonra da yılmadan, yorulmadan, pes etmeden bu ülkenin kalkınması, milletimizin refahı ve huzurunun tesis edilmesi için doğru bildiğimiz ilkeler ışığında iktidara yürüyeceğiz. İnanıyorum ki bu anlayış ve hedeflerle; Saadet Partisi ülkemizin geleceğinin sigortası olmaya devam edecektir. Bu vesileyle merhum Hocamız ve Genel Başkanımız Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı rahmetle anıyor, Saadet Partisi’ne gönül veren herkesi kutluyorum.”

Karamollaoğlu: “Merhum Hocamız ve Genel Başkanımız Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı rahmetle anıyor, Saadet Partisi’ne gönül veren herkesi kutluyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum