G.Saray yönetiminin açıklamasının ardından Arda'dan göndermeli paylaşım

Galatasaray'a transferi yılan hikayesine dönen ve yönetimin "Transfer görüşmesi yapmadık" dediği Arda Turan, ilginç bir paylaşımda bulundu. Tecrübeli futbolcunun, sarı-kırmızılı formayla gol sevinci yaşadığı bir fotoğrafını sosyal medyada paylaşıp, "Çok şükür bana bir ömür yeter" ifadesini kullanması dikkat çekti.

G.Saray yönetiminin açıklamasının ardından Arda'dan göndermeli paylaşım
18 Temmuz 2020 - 13:36

Arda Turan, kişisel Instagram hesabında Galatasaray forması ile gol sevinci yaşadığı bir kareyi hikaye bölümünden paylaşarak "Çok şükür bana bir ömür yeter" sözlerini kullandı.

G.SARAY YÖNETİMİNDEN ARDA AÇIKLAMASI

Galatasaray kulübü Arda Turan'ın transferi konusunda Başkan Mustafa Cengiz ile Fatih Terim'in görüşme yaptığı haberlerini şu sözlerle yalanlamıştı: "Başkanımız Mustafa Cengiz ile Teknik Direktörümüz Fatih Terim'in bir toplantı yaptığı ve profesyonel futbolcu Arda Turan'ın kulübümüze transferi hakkında görüştüğüne dair yapılan haber tamamen hayal ürünü olup, söz konusu haberde ifade edildiği gibi bir toplantı ve transfer konuşması gerçekleşmemiştir."

G. <a class='keyword-sd' data-cke-saved-href='/saray/' href='/saray/' title='Saray'>Saray</a> yönetiminin açıklamasının ardından Arda'dan göndermeli paylaşım

YORUMLAR

  • 0 Yorum