Meteoroloji'den peş peşe uyarı! Çok kuvvetli geliyor...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika uyarısında bulunuldu. Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli, Manisa, İzmir, Aydın’ın iç kesimleri, Kütahya, Uşak, Isparta, Burdur çevreleri ve Antalya'nın iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli beklendiği ifade edildi. Sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği bildirildi.

Meteoroloji'den peş peşe uyarı! Çok kuvvetli geliyor...
03 Mayıs 2020 - 10:59

Hava sıcaklığı ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgar, genellikle güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Marmara’nın batısı (Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli),İç Ege (Manisa, İzmir ve Aydın’ın iç kesimleri, Kütahya ve Uşak) ile Isparta, Burdur çevreleri ve Antalya'nın iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 Kg/m2) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara(sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

İSTANBUL °C, 19°C

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ANKARA °C, 19°C

Parçalı çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR °C, 23°C

Parçalı çok bulutlu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ANTALYA °C, 20°C

Parçalı çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ZONGULDAK °C, 20°C

Parçalı çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

TRABZON °C, 18°C

Çok bulutlu sabah saatlerinde sisli

ERZURUM °C, 15°C

Çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DİYARBAKIR °C, 21°C

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

YORUMLAR

  • 0 Yorum