Aydoğan Sultangazi de Çankırı Derneklerini Birleştiriyoruz

Büğdüz dernek başkanı Naci Aydoğan'ın büyük adım Çankırılılar Derneği birleşiyor güçleniyor. Sultangazi de faaliyet gösteren çankırı köy dernekleri Büğdüz köyü Derneği ve Çankırılılar dernek başkanı Naci Aydoğan 3 cüsünü esenbahce restaurantta gerçekleşen toplantıda yeni yönetiminin ilk adımını atmış oldu.

Aydoğan Sultangazi de Çankırı Derneklerini Birleştiriyoruz
27 Kasım 2023 - 05:45 - Güncelleme: 27 Kasım 2023 - 11:51
Büğdüz dernek başkanı aynı anda çankırılılar dernek başkanı Naci Aydoğan'dan büyük adım
Çankırılılar birleşiyor güçleniyor.
Sultangazi de faaliyet gösteren çankırı köy dernekleri Büğdüz köyü Derneği başkanı Naci Aydoğan 3 cüsünü esenbahce restaurantta gerçekleşen toplantıda Çankırılılar derneğinin yeni yönetiminin ilk adımı attı köy Derneği Başkanı ve yardımcılarından Çankırı Derneği yönetimini oluşturdu.
Aydoğan:yıllardır sultangazi'de hizmet veren köy dernek başkanlarımız ve yöneticilerimizle bundan sonra inşallah hep birlikte hemşehrilerimize ve komşularımıza faydalı olmak için azimle gayretle çalışacağız inşallah dedi. 
Yakında büyük bir kongre ile derneğimizin yeni yönetimini kurmuş olacagız tüm çankırılı hemşehrilerimizle bir araya geleceğiz dedi.
Çankırılılar dernegi Naci Aydoğan başkanlığında sultangazide 23 Çankırı ilçe ve köy derneklerini bir çatı altında toplayarak güçlü bir Çankırı dernek  yönetimini oluşturmayı başarmıştır.
Çankırılara hayırlı olsun

YORUMLAR

  • 0 Yorum