Roy Keane'den De Gea'ya olay sözler: Onu öldürürdüm

Manchester United'ın eski kaptanlarından Roy Keane, Everton maçında hatalı bir gol yiyen David De Gea'ya çok sert sözlerle yüklendi. Keane, 'O takımın teknik direktörü veya futbolcusu olsaydım David'i öldürürdüm, orada neyi bekliyor ki, çok delice' dedi.

Roy Keane'den De Gea'ya olay sözler: Onu öldürürdüm
02 Mart 2020 - 18:45

Manchester United'ın eski kaptanlarından Roy Keane, Everton maçında skandal bir hata yaparak gol yiyen kaleci David De Gea'yı canlı yayında çok ağır eleştirdi. Sky Sports'ta maçın yorumculuğunu yapan Keane gole sebep olan hatayla ilgili, "O takımın teknik direktörü veya futbolcusu olsaydım David'i öldürürdüm, orada neyi bekliyor ki, çok delice" ifadelerini kullandı.

"BUNUN MAZERETİ OLMAZ"

De Gea'nın hareketini "kibirli" olarak açıklayan Keane, "Onu devre arasında linç ederdim. Bunun mazereti olmaz" sözlerini sarf etti. Sosyal medyada ise bazı İngiliz taraftarlar yıllardır Manchester United kalesini koruyan İspanyol eldivene haksızlık yapıldığını söylerken bir kesim ise yapılan hatanın affedilemez olduğunu söyledi.

Everton MAÇINDA SKANDAL BİR HATA YAPMIŞTI 

Manchester United'ın Everton'a konuk olduğu maç 1-1 bitmişti. De Gea, çok müsait durumda takım arkadaşından aldığı geri pasta topu ayağında bekletmiş, rakibi Calvert-Lewin geldiğinde ise topu uzaklaştırmaya çalışmış ancak top genç futbolcunun ayağına çarparak ağlarla buluşmuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum