Baran Çelik Kaybettiği yakınları için mevlid okuttu

Sultangazi'nin sevilen simalarindan genç iş adamı BRN ÇELİK İnşaat ve Gayrimenkul sahibi Baran Çelik babası, ağabeyi ve tüm geçmişleri için mevlit okuttu

Baran Çelik Kaybettiği yakınları için mevlid okuttu
26 Mayıs 2023 - 16:29 - Güncelleme: 26 Mayıs 2023 - 17:03
Geçmiş dönemde Çakıldere köyü dernek başkanlığı görevini de yürüten genç başkan Çelik önceki yıl 8. sini düzenlediği mevlit programını köyüne kazandırdığı dernek merkezinde yapmıştı. Ancak katılımın yoğun olması nedeni ile 9 cu kez düzenlediği programda bu yıl misafirlerini Lalezar kuran kursu dugun ve davet salonunda ağırladı.
Mevlit programına Çelik ailesinin sevenleri, köylü ve akrabalarının yanı sıra, Ak Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Emre Usta Osmanoğlu ve ekibi, Ak Parti Sultangazi ilçe yönetimi, Ak Parti Sultangazi belediye meclis Üyesi Kemal Eyyüpoğlu 2. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Ömer Gönültaş ve ekibi, Çakıldere köyü dernek başkanı Nihat Yıldırım, Otomotiv sektörü, inşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen isimleri ile iş insanları katılım sağlarken program Okunan Kur'an-ı Kerim ve edilen duaların ardından yemek ikramı ile sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum