Galatasaray, Volkan Babacan için Medipol Başakşehir ile görüşecek

Pandemi arası sonrası Fernando Muslera'nın sakatlığıyla sarsılan ve yeni sezon için kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray, Süper Lig şampiyonu Medipol Başakşehir'den Volkan Babacan'ı gündemine aldı. Sarı kırmızılı ekipte 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, bu transfer için Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüşecek.

Galatasaray, Volkan Babacan için Medipol Başakşehir ile görüşecek
22 Temmuz 2020 - 10:26

Salgın arasından sonra istediği performansı sergilemeyen Galatasaray, önümüzdeki sezon için kaleci rotasyonunu planlıyor. Muslera'nın Ocak 2021'de sahalara dönecek olması nedeniyle kaleci takviyesine imza atacak olan sarı kırmızılı kulübün bir numaralı gözdesinin Volkan Babacan olduğu öğrenildi.

 

Hem yerli hem de tecrübeli olması nedeniyle 32 yaşındaki eldiveni transfer etmek isteyen Galatasaray'da 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, ligin son maçının ardından Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüşecek.

YA TAKAS YA DA CÜZİ BİR BONSERVİS

Galatasaray, kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan deneyimli kaleci için Başakşehir'e iki alternatifli teklif sunmaya hazırlanıyor. İlki oyuncu takası ile transferi sonlandırmak. Diğeri ise bu sezon Süper Lig'de hiç forma giyemeyen ve sadece 4 kupa maçında kaleyi koruyan Volkan Babacan için 500 bin euro bonservis teklif etmek.

HAZIRLIK KAMPINDA OLMASI SAĞLANACAK

Teknik direktör Fatih Terim'in A Milli Takım'da da güvenip kaleyi teslim ettiği Volkan son iki sezondur kalesini Mert Günok'a kaptırırken Başakşehir yönetimi bu teklife evet derse Galatasaray hiç vakit kaybetmeden bu transferde imzaları atacak. Böylece Volkan'ın hazırlık kampında kadroda olması sağlanacak

YORUMLAR

  • 0 Yorum