Temel Karamollaoğlu ile Ahmet Davutoğlu görüştü

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun eski başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile görüştüğü bildirildi.

Temel Karamollaoğlu ile Ahmet Davutoğlu görüştü
01 Mart 2020 - 13:02

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, eski başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile görüştü.

Konuya ilişkin olarak Gelecek Partisi'nden yapılan açıklamada Davutoğlu'nun İdlib kriziyle alakalı olarak özel kalemi aracılığıyla Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan görüşme talebinde bulunduğu ifade edildi. Yapılan açıklamada Karamollaoğlu'nun görüşme talebine olumlu yaklaştığı ve görüşmede karşılıklı taziyenin ardından, yaşanan gelişmelerle alakalı değerlendirmelerde bulunulduğu belirtildi.

Gelecek Partisi'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bugün, İdlib kriziyle alakalı olarak özel kalemi aracılığıyla başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli olmak üzere mecliste grubu bulunan bütün parti liderleriyle telefonla görüşme talebinde bulundu. Görüşme talebine olumlu dönüş yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğluyla karşılıklı taziyenin ardından, yaşanan gelişmelerle alakalı değerlendirmelerde bulunuldu.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum