Parasütçülerden Filistin e Destek

Parasütçülerden Filistin e destek 2023 Fethiye hava oyunlarına katılan İstanbul baykuşlar paraşüt takımı terör devleti israilin hastahanede yaralı ve bebekleri katletmiesi üzerine tün dünyadan tepkiler yükselmişti bir tepkide paraşütcülerden geldi.

Parasütçülerden Filistin e Destek
23 Ekim 2023 - 02:11 - Güncelleme: 23 Ekim 2023 - 03:28
Parasütçülerden Filistin e destek 
2023 Fethiye hava oyunlarına katılan İstanbul baykuşlar paraşüt takımı terör devleti israilin hastahanede yaralı ve bebekleri katletmiesi üzerine tün dünyadan tepkiler yükselmişti bir tepkide paraşütcülerden geldi.

2023 Fethiye hava oyunları gerçekleşirken İstanbul baykuşlar paraşüt takımı gazzedeki soykırıma dikkat çekmek için gökyüzünde türkiye ve Filistin bayrakları açarak uçtular o anlar hem yerden hemde gökyüzündeki diğer paraşütcüler tarafından  saniye saniye kameraya kaydedildi.

Büyük taktir toplayan gösteriye ilgi yoğundu 
İstanbul baykuşlar paraşüt takımı sözcüsü Doğal Genç yaptığı yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti.
Genç: Günlerdir terör devleti İsrail masum Müslüman kardeşlerimizi ve en önemlisi bebek çocuk kadın demeden sivilleri katlediyor enaon hastane şimdide bir okulu bombalamak suretiyle yine çocuklari katletti bizde tepkimizi kardeşlerimizin yanında olduğumuzu boyle dünyaya göstermek istedik bu zulüm bu katliam bir an önce sona ermesini diliyoruz ve tüm dünyanın bu soykırıma karşı bi adım atmasını temenni ediyoruz .dedi.
 Ayrica 48 ülkeden Katılan 800 sporcudan sadece Türk takımı Filistin için bayrak açarak destek oldu

YORUMLAR

  • 0 Yorum