Kobe'nin ölüm haberini alan Lebron James gözyaşlarını tutamadı

NBA'in efsane isimlerinden Kobe Bryant, dün gece yaşadığı helikopter kazası sonucu hayatını kaybetti. Kobe'nin ölüm haberini alan Lebron James'in, Los Angeles Lakers takım uçağından inerken gözyaşlarına hakim olamadığı ortaya çıktı.

Kobe'nin ölüm haberini alan Lebron James gözyaşlarını tutamadı
27 Ocak 2020 - 10:26

NBA'de LA Lakers'ın efsanelerinden Kobe Bryant dün yaşanan helikopter kazası sonucu hayatını kaybetti. Kobe ile birlikte helikopterde bulunan kızı Gianna Maria'nın dahayatını kaybettiği belirtildi. Efsane ismin ölümü dünyada büyük yankı yaratırken, ünlü oyuncunun sevenleri yasa boğuldu. Bu isimlerden biri de sahada her zaman rakip gösterilen Lebron James oldu. 

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Lebron James, dün oynanan Los Angeles Lakers-Philadelphia maçında attığı sayılarla NBA tarihinin en skorer üçüncü ismi olmayı başarmıştı. Lebron'ın bu başarısını, Kobe Bryant sosyal medya hesabı üzerinden tebrik etmiş ve "Sana büyük saygı duyuyorum" ifadelerini kullanmıştı. Dün gece saatlerinde iseKobe Bryant geçirdiği helikopter kazası sonrası hayatını kaybetti. Haberi alan Lebron'ın, Los Angeles Lakers takım uçağından çıkarken gözyaşları içinde kaldığı görüntüler ortaya çıktı.

OBAMA: SAHADA BİR EFSANEYDİ

Öte yandan, eski ABD başkanı Barack ObamaTwitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kobe sahada bir efsaneydi... Gianna'yı kaybetmiş olmak da bir aile olarak bizim için içler acısı. Michelle ve ben, Vanessa ve tüm Bryant ailesine böyle akla hayale sığmaz bir günde sevgi ve dualarımızı gönderiyoruz." ifadelerini kullandı.

TRUMP: KORKUNÇ BİR HABER

ABD Başkanı Donald Trump da ünlü basketboloyuncusu Kobe Bryant'ın helikopter kazasında hayatını kaybetmesinin ardından "Korkunç bir haber" paylaşımında bulunmuştu.

KAZADAN İLK GÖRÜNTÜLER GELDİ

Kobe Bryant'ın yaşamını yitirdiği helikopter kazasının yaşandığı alandan ilk görüntüler ortaya çıktı. Yıllardır ulaşım için helikopter kullanan Kobe Bryant'ın, kızı Gianna ve yakınlarıyla birlikte basketbol maçı izlemeye gittiği belirtildi. Kobe ve yakınları, Sikorsky S-76 tipi helikopterin içindeyken geçirdiği kazada kurtulamadı.

SHAQ'DAN DA MESAJ VAR

 

Bryant'ın yıllarca takım arkadaşı olan Shaquille O'Neal'dan duygusal bir paylaşım geldi.

O'Neal yaptığı paylaşımda, acısını tarif etmekte zorlandığını ve kendisini çok kötü hissettiğini söyledi.

Kobe'yi çok özleyeceğini söyleyen Shaq, "Arkadaşımı, kardeşimi, şampiyonluklar kazandığım partnerimi kaybetmenin trajik ve hüzünlü anı içinde hissettiğim acıyı anlatacak bir kelime yok. Seni seviyorum kardeşim ve çok özleyeceğim. Bryant ailesine ve helikopterde yaşamını yitiren diğer insanların ailesine başsağlığı diliyorum. Çok kötüyüm şu an" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum