Altunay Okul Yöneticileriyle Biraraya Geldi

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ilçede görev yapan okul müdürleri ile yemekte bir araya geldi. Başkanı Altunay burada yaptığı konuşmada, Sultangazi Belediyesi’nin yaptığı yatırımlarda öncelikleri arasında eğitimin yer aldığını söyledi

Altunay Okul Yöneticileriyle Biraraya Geldi
03 Şubat 2015 - 03:36

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul müdürleri ile yemekli toplantıda biraraya geldi. Sultangazi Belediye Hizmet Kompleksi’nde yapılan toplantıya Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir ve okul müdürleri katıldı.

“EĞİTİMDE KALİTEYİ ARTTIRMAYI HEDEFLİYORUZ”
İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir yaptığı konuşmada, ilçede eğitim kalitesinin arttırılması için bütün kurum ve kuruluşlarla büyük bir gayret içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Demir, “Eğitime verdiği desteklerden dolayı Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’a teşekkür ediyorum. Amacımız Sultangazi’deki eğitimi daha üst noktalara taşınmak” diye konuştu.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay meğitime yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. “Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi bizim en büyük hedeflerimizdir” diyen Başkan Altunay, eğitimin önemine dikkat çekti.

“SULTANGAZİ’YE  MESLEK YÜKSEK OKULU KAZANDIRMAYI AMAÇLIYORUZ”


Sultangazi Belediyesi’nin yaptığı yatırımlarda öncelikleri arasında eğitimin yer aldığını ifade eden Başkan Altunay, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Belediyemizin imkanları ölçüsünde eğitime yatırım yapıyoruz. 5 yıl önce ilçemizde 5 lise binası varken bu sayıyı 13’e çıkardık. Okullarımızdaki fiziki şartları iyileştirmek için çabalarımızı sürdürürken, ilçeye üniversite kazandırmak içinde mücadele veriyoruz. Bu amaçla İstanbul Üniversitesi ile yaptığımız görüşmelerde Sultangazi’ye meslek yüksek okulu yapılması için fikir birliğine vardık. Bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

“10 BİN ÖĞRENCİ TEOG’A HAZIRLIYORUZ” 
Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz’da konuşmasında ilçede eğitim kalitesinin artırılması için öğretmenlerin ve okul müdürlerin büyük özveriyle çalışma yaptıklarını söyledi. Bu yıl Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş  (TEOG) sınavlarına hazırlanan 2 bin 800 öğrencinin dershaneye gittiğine dikkat çeken Uslanmaz, “Okullarımızda verdiğimiz eğitimlerde ise 10 bin öğrencimizi TEOG sınavlarına hazırlıyoruz. Buradaki başarıda öğretmenlerimizin payı büyük. Buradan bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum