Define kazasında göçük: 1 ölü 1 yaralı

Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde, define için kaçak kazı yaparken göçük altında kalan 2 kişiden 51 yaşındaki Kemal Demiray öldü, arkadaşı 43 yaşındaki Murat Solak ise yaralandı

Define kazasında göçük: 1 ölü 1 yaralı
06 Ağustos 2015 - 01:34 - Güncelleme: 06 Ağustos 2015 - 02:21

~~Aydın’ın Kuyucak İlçesi Yamalak Mahallesi’nde oturan Kemal Demiray ile arkadaşı Murat Solak, define aramak için bugün saat 13.00 sıralarında Denizli’nin Sarayköy İlçesi Tekke Mahallesi’ndeki Mezaralanı Mevkii’ne geldi.

 Balyoz, keski ve kürek gibi malzemelerle uçurumun altındaki dere kenarını kazmaya başlayan Demiray ve Solak, meydana gelen göçükte üzerlerine düşen kaya parçalarının altında kaldı.

Demiray olay yerinde ölürken, Murat Solak yaralandı. Sol kolunda kırık olan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Solak, kendi imkanlarıyla göçükten çıkmayı başardı. Yardım istemek için yola çıkan ve olay yerine yakın olan bir eve ulaşan Solak, durumu anlattı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Solak’ı, ambulansla, Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından göçük altından çıkarılan Kemal Demiray’ın cesedi, otopsi için Sarayköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı

YORUMLAR

  • 0 Yorum