Cumhurbaşkanlığı'ndan flaş açıklama!

Cumhurbaşkanlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilim adamlarına verdiği iftarın maliyetiyle ilgili açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanlığı'ndan flaş açıklama!
24 Haziran 2015 - 06:18 - Güncelleme: 24 Haziran 2015 - 13:11

Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanlığından yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ve beraberindeki heyete dün iftar yemeği verdiği anımsatılarak, yemeğin maliyetine yönelik rakamların gerçek olmadığı kaydedildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyanet İşleri Başkanımız Mehmet Görmez ve beraberindeki heyete dün verdikleri iftar yemeğinin maliyeti konusunda, Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na yönelik tezviratlarıyla dikkati çekme uğraşındaki bir meslek kuruluşunun ileri sürdüğü rakamlar tümüyle gerçek dışıdır.
Cumhurbaşkanlığının kendi imkanlarını, kendi personelini ve kendi mutfağını kullanarak konuklara verdiği bir iftarın yalan ve tezvirat eşliğinde kara propaganda malzemesi olarak kullanılması, kamuoyunu yanıltma amacıyla yapılan bir algı operasyonundan başka bir şey değildir. Bazı yayın organlarının söz konusu iftiralaraHABER kisvesi altında da olsa yer vermesi ise hiçbir etik kuralla bağdaşmamaktadır."

YORUMLAR

  • 0 Yorum