SAADET PARTİSİ PARA DAĞITIYOR

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Bağlarbaşı Caddesi esnafına “Siftah parası” dağıttı..

SAADET PARTİSİ PARA DAĞITIYOR
25 Ocak 2015 - 18:07

Geçmiş yıllarda, özellikle seçim dönemlerinde ortaya çıkan ”Saadet para dağıtıyor, Saadet altın dağıtıyor” şeklindeki iddialar  doğru çıktı! Saadet Partisi Gaziosmanpaşa  Gençlik Kolları  Bağlarbaşı  Caddesi esnafına “SİFTAH PARASI ” dağıttı.

Dükkânının kapısında zarf içinde para bulan Bağlarbaşı  Caddesi esnafı dükkânlarının kepenklerini açtıklarında hoş bir sürprizle karşılaştılar. Bir zarf içinde mektup ve bozuk 1 TL para bulan esnaflar önce şaşırdı. Saadet Partisi’nin mektubunu okuyan esnaflar, sembolik olarak dağıtılan 1 TL siftah ile pazar gününe başladıkları için sevindiler.

 

Ahilik Şuuru hatırlanması için Siftah parası: 1 TL

Gaziosmanpaşa  Esnafının kapısına bir zarf içinde mektupla beraber 1 TL Siftah parası bırakan Saadet Partisi Gaziosmanpaşa   İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada: "Bu çalışma ile amacımız, kapitalizmin insanımızı köle yapmaya çalıştığı, bireyselcililiğin ön plana çıktığı, tüm milli ve manevi değerlerimizin erozyona uğradığı böyle bir zamanda çözümün yeniden değerlerimizde, aslımıza dönmekte olduğunu hatırlatmak, Selçuklu Devleti'ni ve Osmanlı Devleti'ni büyük devlet yapan Ahilik şuurunun hatırlanmasına katkı sağlamaktır." denildi.



Siftah Saadet'ten, bereket Allah'tan

“Gelenek ve göreneklerimizde var olan 'Siftah benden, bereket Allah'tan' eylemini, bir metinle birlikte zarfın içinde dükkânları kapalıyken esnaflarımıza dağıtmayı uygun gördük." diyen Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Başkanı Celal  ÖZMAN  Ülkemiz ekonomisinde önemli bir yere sahip  esnafımızı  ekonomik sıkıntının had safhaya ulaştığı bu zamanda onlara yanlız olmadıklarını saadet partisinin emperyalist sermayenin sömürü aracı alışveriş merkezlerinin değil helal kazanç odaklı ilçe esnafının yanında olduğumuzu göstermek amaçlı böyle bir çalışmayı yapmış bulunmaktayız.  Bu vesile ile SİFTAH BİZDEN BEREKET ALLAHTAN diyerek bütün esnafımıza helalinden bereketli kazançlar diliyoruz 

 

Siftah mektubunda ne yazıyor

Gaziosmanpasamizin değerli esnafi Ülkemiz ekonomisinde önemli bir yere sahip olan esnaflarımızı bu sıkıntılı dönemde yalnız bırakmak istemedik. Karınca kararınca yanınızda olduğumuzu göstermek istedik. Bu vesileyle miktarı küçük manevi değeri büyük bir siftah bırakıyoruz. Rabbim hayırlı bol bereketli ve helal kazanclar nasip etsin.

"Siftah bizden bereket Allah'tan" 

Celal Ozman 
Gençlik başkanı

Esnafımızın ilgisi

 Bu çalışmamızla gördük ki esnafımız uygulanan yanlış politikalardan dolayı dertli ve çarenin milli görüş olduğuna  inanan bu esnafımızda saadet  partimize üye olarak  çalışmamıza destek oldu

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum