KARAMOLLAOĞLU BİZ TÜRKİYENİN TEMİNATIYIZ..

Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı 4. Olağan kongresini Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Kongreye katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ülkenin Milli Görüş iktidarına ihtiyacı olduğunu belirterek 82 milyonu kardeş bilerek çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz dedi.

KARAMOLLAOĞLU BİZ TÜRKİYENİN TEMİNATIYIZ..
20 Ocak 2020 - 03:50 - Güncelleme: 20 Ocak 2020 - 04:08

Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı 4. Olağan kongresini Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Kongreye katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ülkenin Milli Görüş iktidarına ihtiyacı olduğunu belirterek 82 milyonu kardeş bilerek çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz dedi.


Sultangazi Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen  olağan kongreye yoğun ilgi gösteren Milli Görüşçüler salona sığmadılar.


Kongreye Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, ilçe başkanları, Sultangazi CHP İlçe Başkanı Murat Poyraz, Mahalle muhtarları, STK Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
Kongre divanın oluşturulduktan sonra İstiklal Marşı ve  gündemin okunmasıyla devam etti.
Kongrede bir selamlama konuşması yapan Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Hüseyin Aydoğan, katılımcıları selamladı ve yoğun bir katılım sağlayan partililere teşekkür etti.  Milli Görüş ruhunun sadece Türkiye için değil bütün dünyanın kurtuluşu için yaşatılması ve hayata geçirilmesi gerektiğini belirten Aydoğan, bu nedenle hepimiz sorumluluğumuzun ne kadar büyük olduğunun farkında olmalı ve asla karamsarlığa kapılmadan mücadelemizi sürdürmeliyiz dedi.  Genel siyasette yapılan hataları dile getiren Aydoğan, Sultangazi’nin de ne yazık ki  hak ettiği değere, hizmete kavuşamamıştır dedi. 


Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, dünyanın bir kaos ortamında olduğunu ve birilerinin açlıktan öldüğü bu dünyada birileri tokluktan ölüyor dedi.

Sevim, ‘ Dünyayı bu hale getiren bir sistem var ve bu sistemin adı Siyonizm’dir Allah rahmet eylesin Erbakan hocamız sayesinde dünya şer odağının farkına vardı. Bu şer odaklarının  karşısında da İslam birliğinin olması gerekmektedir’ diyen Sevim, Milli Görüş neferlerinin bu birliği kurmak ve Dünyayı zalimlerin elinden kurtarmak için mücadele ettiğini belirtti.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Milli Görüş hareketinin nasıl başladığını, neden önemli olduğunu anlatarak başladığı konuşmasında, ‘Rahmetlik liderimiz Erbakan ülkemiz için başlattığı ağır sanayi atılımlarının siyasiler tarafından engellenmesi üzerine siyasete atılmış ve milli görüş hareketini siyasete taşımıştır. Ülkeyi yönetenler milli olmazlarsa büyük yatırımlar yapmadıkları gibi yapanlara da engel olurlar. Tarihimizde bunları gördük ve görmekteyiz’ diyerek Milli Görüşün hedeflerinden bahsetti. Birlik ve beraberlikle ülkeyi  kalkındırır, daha refah, daha huzurlu, daha adil bir hale getirebiliriz diyen Karamollaoğlu, ‘Benim gibi düşünmüyorsan vatan hainisin, benim gibi düşünmüyorsan düşmanımsın demek ülkeyi ancak böler ve  ayrıştırır. Bu söylemlerde bulunan arkadaşlarımız ihanet olsun diye böyle davranmıyorlar. Bunun doğru olduğuna inanıyorlar ama en büyük zararı kendileri veriyorlar’ diyerek üretmeyen bir ülke haline geldiğimizi ve işsizliğin giderek arttığı geçlerin yarınlarına karamsarlıkla baktığı bir toplum haline geldiğini söyledi.
Yapılan özelleştirmeleri eleştiren Karamollaoğlu,  üretmeyen bir toplum nasıl kalkınacak, nasıl güçlenecek diyerek yapılacak ağır sanayi yatırımlarında her istihdamın karılığının yan sanayide de 2 istihdam sağlayacağını belirterek güçlü olmak, işsizliği önlemek için sanayi yatırımlarının yapılması gerektiğini belirtti.
Yaptıkları eleştirileri makaslayarak karalama kampanyalarına alet edenlerin de ülkeye zarar verdiklerini söyleyen Karamollaoğlu, ‘Bir yatırımlara karşı değiliz. Yollara, köprülere, hızlı tren projelerine karşı değiliz. Biz bu yolların, köprülerin bir ucunun sanayi bölgeleri olmamasına karşıyız. Bu yollar ve köprülerin diğer ucunda üreten fabrikaların olmadığına karşıyız. Üretmezseniz kazanamazsınız Ekonomiyi güçlendiremezsiniz, borçla borç öder bunun vebalini de vatandaşa ödetirsiniz. Büyük Türkiye’yi üreterek üretime katkı sunarak gerçekleştirebilirsiniz. Biz bunları böyle eleştirince birileri yollara, köprülere karşıyız diye bizlere iftira ediyorlar’ diyerek yapılan yatırımların bir önceliğinin olması gerektiğini, bu öncelik sıralamasıyla yapılan yatırımların ülkeyi kalkındıracağını ifade etti. İktidarın bu anlayışla yaptığı yatırımları eleştiren Karamollaoğlu, ‘Devleti yönetmek sözle olmaz icraatla olur. Güçlü bir Türkiye sözde kalırsa, göstermelik yatırımlarla sadece zamanı kurtarmak derdinde olursanız eninde sonunda iflas edersiniz’ dedi.


Milli Görüş anlayışının tek çare olduğunu belirten Karamollaoğlu, ‘82 milyonu kardeş bilerek çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.
Konuşmaların ardından yapılan oylamayla kongreye tek liste ile giren mevcut başkan Hüseyin Aydoğan oy birliği ile yeniden başkan seçildi. Aydoğan yaptığı teşekkür konuşmasında  Milli Görüş iktidarının sadece Türkiye’nin değil bütün Dünyanın kurtuluşu için gerekli olduğunu söyleyerek hiçbir güçlük karşısında yılmadan, yapılan iftira ve karalamalara aldırmadan hoşgörü ve adaletle Milli Görüş iktidarını kuracağız dedi.

KONGRE YAYINIMIZI AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ



YORUMLAR

  • 0 Yorum