Derdimiz münakaşa değil, çözüm üretmek

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Gümüşhane 6’ncı İl Kongresi’ne katıldı.

Derdimiz münakaşa değil, çözüm üretmek
27 Ocak 2020 - 10:54 - Güncelleme: 28 Ocak 2020 - 01:29

Yoğun sevgi gösterileri eşliğinde sahneye çıkan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 50 yıl önce Erbakan Hoca’nın Milli Görüş hareketini başlattığını hatırlatarak, “O günden beri derdimizi kimseyle münakaşa etmek, kavga etmek değil, derdimiz hakikaten bu buhrandan nasıl kurtulacağımızı anlatmak ve özellikle Türkiye’mizde insanlarımızın desteğini alarak düşüncelerimizi ve fikirlerimizi tatbik etmek. Biz ülkemizdeki her türlü görüş ve fikirlerle bir araya gelmeyi başardık. İster sol, ister sağ, ister milliyetçi olsun fark etmez” dedi.

 Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen İl Kongresi’nde Genel Başkan Karamollaoğlu’na Saadet Partisi Başkanlık Divanı Üyesi Yaşar Canbay eşlik etti. Karamollaoğlu, programda gündeme ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

DERDİMİZ MÜNAKAŞA DEĞİL, ÇÖZÜM ÜRETMEK

Yoğun sevgi gösterileri eşliğinde sahneye çıkan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 50 yıl önce Erbakan Hoca’nın Milli Görüş hareketini başlattığını hatırlatarak, “O günden bu güne çeşitli vesilelerle insanlığın sorunlarını nasıl çözeceğimizi anlatmaya çalıştık. Derdimizi kimseyle münakaşa etmek, kavga etmek değil, derdimiz hakikaten bu buhrandan nasıl kurtulacağımızı anlatmak ve özellikle Türkiye’mizde insanlarımızın desteğini alarak düşüncelerimizi ve fikirlerimizi tatbik etmek. Biz ülkemizdeki her türlü görüş ve fikirlerle bir araya gelmeyi başardık. İster sol, ister sağ ister milliyetçi olsun fark etmez” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum