Temel Karamollaoğlu Kudüs mitinginde konuştu: Yüzyılın Paçavrası!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Yenikapı'da düzenlenen 'Büyük Kudüs Miting'inde konuştu.

Temel Karamollaoğlu Kudüs mitinginde konuştu: Yüzyılın Paçavrası!
09 Şubat 2020 - 18:29

Türkiye, Filistin için Mescid-i Aksa ve Kudüs davası için Siyonizm'in karşısında yer alarak Saadet Partisi öncülüğünde düzenlenen 'Büyük Kudüs Mitingi'nde buluştu.

 

Mitingde konuşan Saadet lideri Temel Karamollaoğlu şunları söyledi:

 

"Bugün Kudüs için buradayız. Mescid-i Aksa için buradayız. Gazze için, Batı Şeria için, Ramallah için buradayız. Başkenti Kudüs olan Özgür filistin için buradayız. Sadece Kudüs mü? Sadece Filistin mi? Elbette hayır.. Şehitlerimiz için buradayız. Yeryüzünün bütün mazlumları için buradayız. İdlib için, Doğu türkistan için, Arakan için buradayız. Bugün İstanbul’da, Yenikapı’da, ırkçı emperyalizma karşı küresel intifadanın meşalesini yakıyoruz."
KUDÜS EZELDEN EBEDE İSLAMINDIR VE ÖYLE KALACAKTIR.
"Bu meydandaki inançtan aldığım cesaretle söylüyorum; Ey zalimler, ey siyonistler, ey ırkçı emperyalistler.. Filistin ezelden ebede bir islam beldesidir ve sonsuza kadar öyle kalacaktır. Bunu herkes böyle bilsin. Çünkü bu meydanda, ırkçı emperyalizme figüranlık yapanlar değil, tarihi bizzat yazanların torunları var... Bu meydanda, Selahattin’i Eyyübilerin, Sultan Fatihlerin yolundan gidenler var, Bu meydanda “Hayat iman ve cihattır” diyen Necmettin Erbakan sevdalıları var.."
"BU YÜZYILIN ANLAŞMASI DEĞİL YÜZYILIN İHANETİDİR"
"Trump ve Netenyahu tarafından Filistin’e ve islam dünyasına dayatılan plan; Filistin’i siyonist israil’e peşkeş çekmektir. Uluslararası hukuku ayaklar altına almaktır. Bütün insani ve vicdani değerleri yok saymaktır. Huzura ve barışa değil kaosa ve savaşa zemin hazırlamaktır. Bu yüzyılın anlaşması değil, yüzyılın ihaneti, yüzyılın zorbalığı, yüzyılın paçavrasıdır. Bu paçavrayı Allahın izniyle tarihin çöplüğüne atacağız. Çünkü hak ettiği tek yer orasıdır. Tarihin çöplüğüdür. 
"PEKİ NE VARMIŞ BU ANLAŞMADA?"
"Sözde iki ayrı devlet kuruluyormuş; biri İsrail, diğeri Filistin.. Peki Filistin dedikleri nasıl bir devlet olacakmış? Bu devletin ordusu olmayacak. Askeri olmayacak. Kendisine ait sınırları belli toprağı olmayacak. Yani, hava ve kara sınırları olmayacak; sınır kapıları olmayacak. Hatta Başkenti olmayacak. Çünkü bu sözde plana göre Kudüs bütünüyle İsrail’e bırakılıyor. Filistin’in başkenti dedikleri yer, Doğu Kudüs’te bir kaç mahalleden ibaret. Mescid-i Aksa başta olmak üzere kutsal mekanlar İsrail’in kontrolünde olacak."
50 MİLYAR DOLARLIK RÜŞVET
"Bir de bu sözde anlaşmanın içinde 50 milyar dolarlık rüşvet koymuşlar. Şayet Filistin bu şartları kabul ederse 50 milyar dolar yardım yapacaklarmış.. Ne diyordu Erbakan hocamız; “Hadi ordan, hadi ordan, hadi ordan...Sizi gidi siyonizmin uşakları sizi.." Bizim,  50 milyar değil, 150 milyar değil, dünyanın bütün hazinelerini toplayıp önümüze serseniz satılık tek bir karış toprağımız yoktur.. Cennet mekan Abdulhamit Han’ın dediği gibi; “kanla alınan topraklar para ile satılamaz” 
"Geçmişi bilmeyen bugünü anlayamaz. Bugünü anlamayan da geleceği inşa edemez. Maalesef Filistin 100 yılı aşkın süredir devam eden bir planın hedefidir. Bu planın adı Büyük İsrail Projesidir.. 5 Aşamalı bir plan ile karşı karşıyayız; Birinci Siyonist Kongresi ile 1897 yılında ilk adımı attılar. Filistin’de bir Yahudi devletinin fikri  temelini oluşturdular. ikinci adım Balfour Deklarasyonuydu.. Bu deklarasyon ile İsrail Devleti fikrini siyasi zemine taşıdı. Üçüncü adım 1948 yılında sözde İsrail devletinin Kuruluşu’nu, BM vasıtasıyla uydurma gerekçelerle gerçekleştirdiler. Dördüncü aşamada ise Sovyetlerin 1991 de dağılması ile, BOP adı altında bölgenin yeniden tanziminin haritaları çizilerek somut adımlar atma safhasına girdiler. Trump’ın öncülük ettiği plan ile Filistin’in üzerine son çiviyi çakmaya çalışıyorlar. "
"Sırada ne var? Söyleyeyim: Vaadedilmiş topraklar var! Nil ile Fırat’ın arası var…Diyarbakır var, Mardin var, Urfa var, Gap var, Çukurova var.. Türkiye var Türkiye! Eğer bugün Kudüs’e sahip çıkamazsak yarın İstanbul’u gündeme getirirler. Bugün Filistin’i koruyamazsak Allah korusun yarın Türkiye’nin bütünlüğünü savunmayla karşı karşıya kalırız."

YORUMLAR

  • 0 Yorum